youtube-h google facebook vk twitter odnoklassniki linkedin

GAMES

Игры разума+38 (068) 868 8831 Украина

d.voinov@ukr.net

Ресторанный бизнес - организация такого вида обслуживания, которое обеспечивает клиента едой и напитками в специально отведенном для этого месте и отвечает некоторым основным гигиеническим и законодательным требованиям.
Ресторан, в качестве самостоятельной единицы или как часть гостиницы, производит и предлагает клиентам питание с целью удовлетворения их гастрономических потребностей.


Правила, регулюючі порядок роботи ресторанів, кафе.

Правила, що регулювали порядок роботи закладів громадського харчування, були затверджені наказом Мінекономіки і по питаннях європейської інтеграції України від 24.07.2002 р. № 219. Відповідно до наказу Мінекономіки України від 09.10.2006 р. № 309 дані Правила перетворилися на Правила роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства (далі – Правила), а Правила роботи підприємств громадського харчування, затверджені наказом Міністерства зовнішньоекономічних зв'язків України від 03.07.95 р. № 129, втратили силу.

Основні етапи організаційної діяльності при відкритті ресторанів, кафе, барів

Реєстрація юридичної особи в установленому порядку в організаційно-правовій формі, передбаченій чинним законодавством;

Оформлення майнових права на нежиле приміщення і земельну ділянку і реєстрація їх в установленому порядку;

Уряд затвердив порядок надання послуг з тимчасового розміщення і мешкання.

Уряд затвердив порядок надання послуг з тимчасового розміщення і мешкання. Даний порядок закріплений ухвалою уряду від 15 березня поточного року.

Згідно ухвалі, послугою з тимчасового розміщення є діяльність по наданню за плату місця для ночівлі в засобі розміщення, а також інша діяльність, пов'язана з тимчасовим розміщенням.

Все материалы

Найти проект